KIVA-Team

Yhdistyksen esittely

KIVA-team ry-rf on perustettu vuonna 1992 tukemaan pehmeää ja luonnonmukaista koirankoulutusta Suomessa. Yhdistys jakaa tietoa nykyaikaisesta koirankoulutuksesta, joka pohjautuu tietoon koiran alkuperästä ja tarpeista.

KIVA-team ry-rf. on koirankoulutuksesta kiinnostuneiden järjestö. Se avaa ihmisille keskusteluyhteyden toisten kouluttajien kanssa. Koirien maailmasta saadaan jatkuvasti uutta tutkittua tietoa. Kansainväliset yhteytemme tuovat sen tuoreena Suomeen.

 

Lue Lisää >>>

Historia

Positiivinen ja luonnonmukainen koirakoulutus sai Suomessa alkunsa kun Margareta Tapiovaara-Momo ja Jaana Mörsky tutustuivat Anders Hallgrenin ajatuksiin koirien koulutuksesta ja lähtivät Andersin kursseille Ruotsiin. Kurssit käytyään he aloittivat oman ongelmakoiravastaanoton ja kouluttivat koiria erilaisilla kursseilla. Vähitellen uudet ajatukset ja koulutustavat herättivät kiinnostusta koiraharrastajissa ja päätettiin järjestää Anders Hallgrenin ajatuksiin pohjautuva koulutusohjaajakurssi myös Suomessa. Kurssi alkoi 1992 ja opettajina tällä ensimmäisellä kurssilla oli Anders Hallgren ja Helena “HP” Pekkala Ruotsista sekä Jaana ja Margareta.

Lue lisää >>>

Hallitus

Tutustu vuoden 2020 KIVA-Teamin hallitukseen

 

Tutustu >>>

Koulutusohjaajat

KIVA-teamin kouluttajajäsenten kurssivalikoimaan kuuluvat mm.
Arkitottelevaisuus
Aktivointiverijälki metsästyshalun hallitsemiseksi
Koiran kieli
Kurssit paukkuaroille koirille
Naksutinkoulutus
Pentukurssit
Ongelmakoirakurssit
Aktivointikurssit
Kantarellikurssit
Erilaiset luennot yhdistyksille ja ryhmille

Tutustu KIVA-Teamin koulutusohjaajiin >>>

Liity jäseneksi

Liity mukaan KIVA-Teamin toimintaan

Liity >>>>

Jäsentietojen muutos

Tällä lomakkeella voit muuttaa helposti ja vaivattomasti henkilötietojasi.

Muuta tietojasi